Activitats cap de setmana- Diumenge sortida a Ponts- Resultats Piqueras 2011 Xtrem race

|

Aquest cap de setmana tenim previstes les següents activitats:

Dissabte: 10:00 del matí a l'hangar de les caravanes: neteja i endreça del local - farem inventari piragües antigues.

Diumenge: Sortida al camp d'eslàlom de Ponts- Obert a nivell d'iniciació al riu (al costat mateix del riu hi ha el nou parc infantil -berenador - bassa artificial- bar que hi ha al costat del riu- així doncs si voleu portar la familia i no remen, s'ho passaràn bé.)
Horari diumenge sortida 09:00 al parc de l'agulla - zona pàrquing de les caravanes - si podeu comfirmar assistència millor via email: info@cecbkayak.com obert a tots els socis i alumnes que hagin superat un dels cursets d'iniciació realitzats pel cecb aquest estiu. tema dinar, qui vulgui el pot portar però també hi ha la fonda cadí a poca distància del riu i preus ecocòmics.

El passats cap de setmana tres palistes amb llicència el cecb van participar al X edició del descens extrem del Riu Piqueras a la Rioja. Dissabte es van fer descensos del riu lliures i diumenge la competició amb 97 participants. Els Piragüistes del cecb van fer un bon papel, en Dani va quedar 12è, en Lluis 57è (tot i el seu espectacle en un pas). El riu és molt espectacular i divertit i l'entorn magnífic. Mentre editem el video propi del cecb us passem enllaç a algun vídeos d'altres participants ( Un vídeo és dels companys de Portugal i l'altre de Madris, gràcies...) Quan tinguem les classificacions oficials les penjarem a la web)