Activitats: Divendres 1 juliol per la tarda al riu !!!

| 0 comentaris

Per aquest divendres per la tarda tenim prevista sortida al riu Llobregat a Pedret (iniciació aigües braves) per fer-nos passar la calor.

- Horari de sortida: 17:00 hores al parc de l'agulla, per evitar així el sol de primera hora de la tarda. Si voleu venir, intenteu comunicar-ho via email, telèfon per organitzar el material...

- recordeu que demà dijous de 10:00 a 12:00 teniu kayak al parc de l'agulla (socis CECB)

més info: info@cecbkayak.com

8 juliol audio visual xerrada: kayak extrem pirineus 2011

| 0 comentaris

El proper divendres 8 de juliol, en Tomàs Bastidas del CECB KAYAK i del DESCENS TEAM ens presentarà els seus videos sobre diversos descensos de kayak extrem realitzats aquesta primavera pels pirineus. En Tomàs és un dels millor piragüistes actuals en el món del kayak extrem hi ha realitzat diversos primers descensos de rius dels Pirineus.

No us perdeu doncs aquesta oportunitat i li podreu demanar els vostres dubtes. També estem preparant i fent recerca dels mítics vídeos del cecbkayak tals com el descens extrem del Tajo del 2001, Eslovènia, Riu Piqueras...

Ens trobarem a les 20:30 del divendres 8 de juliol a la Sala d'Actes del Centre Excursionista de la Comarca de Bages, carrer Urgell núm. 16 de Manresa.
Hi haurà pica pica i el sorteig de descensos en TOPO-DUO (kayak doble) amb algun dels monitors de la secció per un tram d'aigües braves...

horaris setmanals juliol

| 0 comentaris

- Durant la darrera setmana de juny i el mes de juliol podreu accedir pels matins dels dimarts i dijous a fer kayak al parc de l'agulla a partir de les 10:00 del matí i fins les 12:00 ja que després apreta massa el sol.

- A més a més aquesta setmana, de dilluns a dijous també hi serem de 18:00 a 20:00 hores aproximadament, ja que s'estarà fent el cursets  d'iniciació a les aigües tranquil.les.

- Us anirem informant abans de l'inicia del juliol de l'ampliació d'horaris i dels caps de setmana i del nou sistema de lloguers de material.

- Només haureu de dirigir-vos a l'hangar del l'entitat i demanar pel resposable monitor que estigui fent cursets o jornades (carnet de soci del CECB)

més info;: info@cecbkayak.com

kayak dies 21-22-23 juny i curs aigües tranquil.les

| 0 comentaris

Ja estem a punt d'iniciar l'horari d'estiu i per als propers dies tenim previstes les següents activitats:

KAYAK AL PARC DE L'AGULLA:

Dimarts 21 i dimecres 22: a partir de les 09:30 al parc de l'agulla, kayak per a tothom
Dijous 23: a partir de les 17:00 al parc de l'agulla- kayak per a tothom.

CURSET INICIACIÓ AIGÜES TRANQUIL.LES:

La setmana vinent iniciarem el primer curs de la temporada d'estiu, límit inscripció 24 juny info@cecbkayak.com


Aquest divendres kayak al parc de l'agulla

| 0 comentaris

Aquest divendres a partir de les 16:00 hores estarem al parc de l'agulla per remar, obert a tots els socis fins les 18:30.

Cal que porteu roba de recanvi.

Més info: info@cecbkayak.com

Triatló Ciutat de Manresa

| 0 comentaris

Aquest dissabte es disputa al patc de l'agulla la Triatló Ciutat de Manresa.
Com cada any l'organització ens demana col.laboració en el guiatge del nedadors.

Tothom que vulgui participar és convidat a venir a remar, veure la prova de natació dels triatletes des de l'aigua i passar una bona estona.

Horari de la convocatòria: 14:00 a l'hangar del club (edifici serveis)

Si voleu portar amics o coneguts també hi ha la possibilitat d'anar en canoa qui vulgui.

més info: http://www.cecbkayak.com/ info@cecbkayak.com

Curset iniciació aigües tranquil.les, juny 2011

| 0 comentaris


JUNY 2011: CURSET D'INICIACIÓ AL PIRAGÜISME D'AIGÜES TRANQUIL.LES

Adreçat a totes aquelles persones amb o sense experiència en el món del piragüisme que vulguin apendre a anar en kayal/canoa tot dominant les maniobres bàsiques. APTE PER A TOTES LES EDATS.

DATES: del 27 al 30 juny 2011
HORARI: de 18:00 a 19:45
LLOC: Parc de l'Agulla de Manresa (Edifici de serveis- Hangar CECB)

REQUISITS: No tenir por a l'aigua, apte per a totes les edats des de 5 anys.
Només cal portar banyador, tovaiola, xancletes i samarreta de màniga curta de cotó de recanvi. El CECB facilitarà tot el material necessari per navegar (piragüa, pala, cubrebanyeres.)

PREU: 45 € (35€ Socis del CECB)  inclou samarreta del cecbkayak de regal

INSCRIPCIONS: A la secretaria del CECB de dilluns a divendres de 19:00 a 21:00, carrer Urgell 16, Manresa o via email a:  info@cecbkayak.com data límit 24 juny







Vídeo Riu Cinqueta - Pirineus d'Osca- Maig 2011

| 0 comentaris

Aquí teniu el vídeo del descens del mític Riu Cinqueta. Aquest riu es troba als Pirineus d'Osca, concretrament aprop de la localitat de Sant Juan de Plan- Vall de Gistaín. Considerats per la majoria de piragüistes i guies com un dels millors dels Pirineus (o el millor). Vídeo realitzat pels piragüistes cecbkayak Tomàs, Valentí, Lluís i Dani i pels piragüistes locals Pablo i Maroño. Moltes gràcies a tots...


Activitat diumenge dia 5 juny.

| 0 comentaris

Aquest diumenge estarem remant tot el matí al parc de l'agulla de Manresa, l'Horari d'obertura serà a partir de les 10:00 del matí. Aprofiteu per agafar el K1, apendre a fer eskimos...

Durant el matí l'Ajuntament de Manresa organitza la " BICICLETA'T" que consisteix en pujar en bici al parc de l'agulla i fer una volta en canoa. És un esdeveniment lúdic i recreatiu.

més info: info@cecbkayak.com

Sortida embassament Canyelles

| 0 comentaris

Els propers dies 11-12 juny s'organitza una sortida de cap de setmana per remar a l'embassament de Canyelles (Congost de Mont-Rebei) i posteriorment un ascens a peu a la serra del Montsec.

Us adjuntem el pòster, per a més informació i inscripcions contacteu directament amb l'email del Lluís: jllmol@terra.es

Data límit inscripció: diumenge 5 juny.