Urgent: Dissabte a Pedret! i Loteria de Nadal

| 0 comentaris

Hola a tothom,

Si hi ha quorum, aquest dissabte podriem anar a remar a Pedret pel matí i tornar per dinar. Si podeu venir o esteu interessats, envieu email a: info@cecbkayak.com confirmant assistència.
Marxariem cap a les 08:30 i tornariem per dinar. Nivell sortida fàcil.

També informem que ja tenim la loteria de Nadal del Centre Excursionista. Si en voleu comprar poseu-vos en contacte o aneu a la secretaria del carrer urgell en l'horari de tarda o aques dijous pel matí al parc de l'agulla.

Ens veiem,

Renovació llicències 2011

| 0 comentaris

Ja ha començat la renovació de les llicències 2011. Qui hi estigui interessat que es posi en contacte amb info@cecbkayak.com i les tramitarem. Recordeu que és necessaria per poder navegar per Pedret. Més info sobre preus de les llicències i tipus a: http://www.fcpiraguisme.com/


També aprofitem per recordar que ja estem preparant la papanoëlada final 2010. (baixada de papa noëls per pedret)  seguirem informant!!!

Dissabte, kayak al parc de l'agulla

| 0 comentaris

Aques dissabte ens trobarem al parc de l'agulla per remar una bona estona.
Horari, a partir de les 10:30. No hi falteu. Hi haurà iniciació per a totes les persones que ho vulguin provar.


Fotos 2n descens del Riu Cardener a Sant Joan de Vilatorrada- 07-11-2010

| 1 comentaris

Hola a tothom

Aquí teniu (http://www.cecbkayak.com/) les fotos del 2n descens del Riu Cardener organitzat pel CECB a Sant Joan de Vilatorrada. Esperem que la gent que hi va participar ho hagi passat bé i que l'any vinent es pugui repertir la 3era edició amb més aigua i novetats. Properament penjarem a la web el vídeo que s'està preparant.



Més info: info@ceckayak.com http://www.cecbkayak.com/



Urgent: Horaris 2n descens del Riu Cardener a Sant Joan de Vilatorrada, 7 novembre 2010

Aquí teniu els horaris definitius del 2n descens del riu Cardener a Sant Joan de Vilatorrada d'aquest diumenge dia 7, Hi ha tres horaris diferents per ajudar a muntar-ho:

Horari: 7 matí al parc de l'agulla per carregar piragües
Horari: 7:45 al Passeig del Riu de Sant Joan per muntar Carpes i zona arribada.
Horari: 8:30 per esmorzar i començar a organitzar material dels descens. Hi haurà diverses baixades i podeu portar coneguts i amics perque els baixem amb canoa.

L'obertura del canal serà cap a les 9 i l'aigua tardarà una estona en arribar. Tancament del canal a les 13:00 i tot seguit es farà la botifarrada.

Ens veiem