Entrenament aigües tranquil.les dia 28 setembre

Hola a tothom,

Demà dimarts dia 28 a les 18:00 de la tarda ens trobarem al parc de l'agulla per navegar una estona i entrenar en kayak/canoa d'aigües tranquil·les i recuperar-nos del cap de setmana passat a la Noguera Pallaresa
Aprofiteu l'estiuet que es presentarà per les tardes aquesta setmana.

Ens veiem,
més info: info@cecbkayak.com

cap de setmana a Sort 25-26 setembre

| 0 comentaris

Aquest cap de setmana es celebra a les aigües de la Noguera Pallaresa la concentració ROC ROI d'aigües braves. Tenim la intenció de desplaçar-nos dissabte per remar el tram clàssic i diumenge per la competició. La idea es anar a dormir a la fonda i dissabte fer un bateig de riu pel que encara no l'hagin baixat. Urgent Confirmeu assitència a: info@cecbkayak.com pel tema de dormir.

dissabte dia 18 setembre, kayak al parc de l'agulla

| 0 comentaris

Si el temps acompanya i no plou o fa mal temps demà dissabte hi haurà sessió de kayak al parc de l'agulla. L'horari serà a partir de les 10:30 i hi haurà el Tomàs remant.

més info: info@cecbkayak.com
http://www.cecbkayak.com/

dijous dia 16 setembre: entrenament kayak al parc de l'agulla

El proper dijous dia 16 de setembre a les 18:30 hem quedat al parc de l'agulla per fer un entrenament d'aigües tranquil.les. Tothom està convidat, fins i tot qui no hagi remat mai o gaire i vulgui aprofitar.

Us recordem que ja tenim instal.lat l'embarcador davant de l'edifici de serveis.

Més info: info@cecbkayak.com

Diada en kayak al parc de l'agulla: 10 i 11 de setembre

| 0 comentaris

El proper 11 de setembre ens trobarem al parc de l'agulla per celebrar la diada remant una estona. Aprofiteu la previsió de bon temps i gaudim del sol de final d'estiu. Esteu tots convidats fins i tot els que no hagueu remat mai i vulguin aprofitar l'ocasió.

Divendres dia 10 pel matí, si tot va bé , mourem l'embarcador gran del parc de l'agulla i el col·locarem davant de l'edifici de serveis així que dissabte esperem gaudir-lo


Horari dissabte: a partir de les 10:30
Horari divendres: 9 del matí







kayak/canoa al parc de l'agulla dissabte dia 4 setembre

| 0 comentaris

Hola a tothom,

Aquest dissabte pel matí ens trobarem al parc de l'agulla per remar una estona i aprofitar la previsió de bon temps i de sol.

Hi serem a partir de les 10:30 durant unes hores (edifici dels lavabos)

més info: info@cecbkayak.com

http://www.cecbkayak.com/